Kuljetukset

Lentorahti

Tarjoamme lentorahtia Helsinki-Vantaa lentoasemalta yli 1000 lentokentälle . Yli 70 lentoyhtiön reitit ja hinnasto takaavat että tarjoamme teille parhaan mahdolliset vaihtoehdon juuri teidän lähetykselle. Hinnan voitte helposti saada lentorahtilaskuristamme.
Lentorahtia maailmalta? Olemme osa GLN-verkostoa ja meillä on yhteistyökumppanit yli 100 maassa jotka vastaavat siitä että saamme lähetykset nopeasti Suomeen. Pyydä tarjous.

Maantiekuljetukset Venäjälle

Toimitamme lähetyksiä Pietarin tulliterminaaleihin. Tarjoamme täyskuormia myös muihin kaupunkeihin. Pikakuljetukset myös pakettiautoilla Uralin saakka. Myös Kazahstaniin. (pakettiautojen kantavuus 1000-1500 kg)

Suomen sisäiset kuljetukset

Kuljetamme Suomen sisällä sekä omilla autoilla että yhteistyökumppaneiden avulla. Lähes poikkeuksetta voimme toimittaa Helsinki-Vantaalle ja Venäjän liikenteen kannalta tärkeille paikkakunnille Suomessa seuraavaksi työpäiväksi.Voimme toimittaa myös T1-statuksella. Noudamme joka päivä lähetyksiä Helsinki-Vantaa-lentokentältä

Muuttokuljetukset

Teemme ainoastaan ns. kalusteettomia muuttoja Suomesta maailmalle. Vaihtoehtona maantiekuljetus lentorahti, merirahti. Olemme Teille oikea vaihtoehto kun muutatte maailmalle ilman huonekaluja ja tavaranne mahtuu meidän toimittamiin pahvilaatikoihin.

DDP-kuljetukset Venäjälle

Venäjän tullilainsäädäntö ei tunne käsitettä DDP, siis tilannetta kun viejä maksaa tullimaksut ja arvonlisäverot tuojan puolesta. Myös Venäjän tulliviranomaiset eivät hyväksy lausuketta “DDP less VAT”, eli tilannetta kun viejä maksaa tullimaksut mutta tuoja arvonlisäverot
lisää tietoa